Oklahoma

View listings

oklahoma.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Oklahoma

Fastighet till salu i Oklahoma

Det gränsar till öst med Arkansas och Missouri, i norr med Kansas, i nordväst med Colorado, i väster med New Mexico och i söder med Texas.

Det finns både goda nyheter och dåliga nyheter om 2018 fastighetsmarknaden i Oklahoma. Även om staten inte verkar ha samma svårigheter med minskningen av bostäder som andra stater gör, kommer Oklahoma-fastighetsmarknaden att ha sin andel av problem under de kommande månaderna. För att få reda på om det är rätt tid att sälja familjen eller leta efter bostäder till salu i Oklahoma, kan du läsa den här artikeln.

Oklahoma fastighetsmarknaden fick mycket bra nyheter i november 2017, då försäljningen av nya bostäder ökade med 17,5%. Det var den paus som säljmarknaden behövde under lång tid. Nya hus såldes innan de byggdes. Och enligt Wall Street Journal njöt nationen av de speciella effekterna av en stark fastighetsmarknad vid den tiden.

Husägare som vill sälja år 2018 har fortfarande chansen till sin fördel eftersom efterfrågan på lediga bostäder fortfarande är mycket hög. Detta gör det möjligt för säljare att ha fler köpare intresserade av sina fastigheter till salu i Oklahoma som ger dem ett högre slutkurs än normalt.

Men vi måste också analysera den negativa sidan av fastighetsmarknaden i Oklahoma 2018.

Med så mycket goda nyheter i bostadsbranschen kan det vara svårt att föreställa sig att fastighetsmarknaden kan drabbas samtidigt. Det är att betrakta ökningen av hypotekslånsräntorna.

Potentiella köpare kan vara mer benägna att köpa ett hem nu när det finns fler grundläggande egenskaper tillgängliga i Oklahoma. Men räntorna väntas öka igen i slutet av året, vilket får många av dessa köpare att dra sig tillbaka eftersom bostadslån blir mindre hanterbara för sina budgetar.

Räntehöjningen kommer att påverka både köpare och säljare marknader. Om du planerar att köpa eller sälja inom de närmaste månaderna, skulle det vara i ditt intresse att börja leta efter fastigheter till salu i Oklahoma snart.

Även om räntorna förväntas öka över landet i slutet av 2018, är de för närvarande fortfarande relativt låga. Köpare bör dra nytta av denna fördel innan det är för sent.

Detta löper för att slå de rädda höga räntorna kan leda till att Oklahoma-fastighetsmarknaden ser en betydande ökning av försäljningen under de kommande månaderna. Det kan också göra efterfrågan på bostäder till rimliga priser mycket högre, eftersom billigare egenskaper sannolikt kommer att säljas först.

Om nästa års händelser visar sig vara effektiva för fastighetsmarknaden i Oklahoma, bör januari 2019 vara början på ett annat lovande år med många nya husägare i landet.

I Oklahoma har det uppskattade värdet av bostäder ökat med 4,7% under det senaste året.

Om du letar efter egendom till salu i Oklahoma är dess kultur och livsstil de dominerande faktorerna i valet.

Det är landets 19: e största stat i termer, Sooners stat har 38 federalt erkända amerikanska indiska stammar, inklusive Cherokee, Chickasaw, Choctaw, Creek och Seminole nationer. Dessa stammar har bebodd de sydöstra USA innan de tvingades överföras till vad som nu är Oklahoma under "Trail of Tears", den federala regeringens initiativ "Indian Removal" i början av XIX-talet. Idag, med mer än 7% av statens mer än 3,8 miljoner, har Oklahoma den fjärde högsta andelen amerikanska indianer i landet.

Det finns ingen sådan statistik för cowboys, men de är också ett viktigt inflytande på staten. När de inte arbetade konkurrerade dessa cowboys i rodeos, som fortfarande är en del av statens sportkultur nuförtiden. Oklahoma City (OKC) arrangerar årligen International Finals Rodeo (IFR), National Cowboy och Western Heritage Museum och världens största inomhus rodeo arena i januari, Lazy E Arena i byn Guthrie.

I början av 2016 såg medianhushållsinkomsten i Oklahoma cirka 16% av befolkningen som lever under fattigdomsgränsen. 73% av Oklahoma är vita, 9% spanska, 7% är amerikanska indianer, 7% är svarta, 7% är multiracial och 1% är asiatiska. Det största statliga universitetet, University of Oklahoma i Norman, Oklahoma, har mer än 21.000 studenter och rankades 108th bland de nationella universiteten.

Eftersom Oklahoma är en av de fem största naturgasproducenterna i landet, varierar ekonomin och arbetsmarknaden ofta med energitrender.

De viktigaste städerna där det är att föredra att leta efter fastigheter till salu i Oklahoma är huvudstaden och Tulsa. Ligger i mitten av staten, Oklahoma City, OKC, huvudstaden och den största staden i staten, har en befolkning på över 1,3 miljoner invånare.

Oklahoma City egenskaper är bland de dyraste i Oklahoma, även om värdena i Oklahoma City-hus inte är jämförbara med de dyrare egenskaperna i USA.

Mindre än två timmar i nordost, den näst största staden, Tulsa, har mer än 960,00 personer per km² i huvudstadsområdet. Men mycket av resten av staten är landsbygd, vilket ger staten som helhet den 15: e tätheten av landets lägsta befolkning.

Tack till sin praktiska fastighetskostnad, hade Oklahoma den fjärde lägsta levnadskostnaden i USA 2015, med undermedelpriser för varje kategori, inklusive offentliga tjänster, hälso- och sjukvård och mat.

  •  
    Flyttar till Oklahoma. Utflytt och bo i Oklahoma.

      Oklahoma, som är född från sammanslagningen mellan Oklahoma-territoriet och det indiska territoriet, den 16 november 1907, den 46: e staten för att gå in i Amerikas förenta stater, är den obestridda huvudpersonen i vårt dagliga möte med dig! Idag kommer vi att prata om hur enkelt och bekvämt ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 3484

Försäljning Hus, Oklahoma, Oklahoma City, Oklahoma City, Oklahoma City

31,648,231.33SEK
Försäljning
Hus

373 m²
Till salu
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB